PERHATIAN: Bisnes Owner, Online Marketer, Usahawan

Yes.. Inilah sebab Online seller wajib beriklan di Google Ads.



Teknik Yang Simple, Jelas dan Menjadi Untuk Buat Jualan 5-6 Angka Sebulan Menerusi Google

Daripada Persuade Growth - Accredited Google Partner Asia Pacific

cara iklan di google

Betul…

Ini adalah teknik yang terbukti menjadi (proven) untuk anda capai jualan 5-6 angka pertama.

Nama teknik ini G.A.M.

Teknik ini berbeza dengan teknik yang anda pernah dengar sebelum ini.
Teknik ini boleh menghasilkan jualan 5-6 angka sebulan kerana teknik ini mencari pelanggan yang betul-betul berminat pada produk anda.

Bayangkan orang yang dahaga di padang pasir…

Apa yang akan terjadi apabila anda tawarkan mereka air…

Apabila anda mula praktikan teknik G.A.M, anda akan rasa betapa simple, sempoi ilmu ini dan dalam masa yang sama menguntungkan.

Yang paling best, anda tak perlu risau kalau anda belum pernah buat Google Ads sebelum ini.

Saya akan bimbing anda langkah demi langkah.

Dan anda tak perlu keluarkan modal pun untuk buat iklan pertama.
Google akan hadiahkan anda kredit RM150 untuk anda mulakan iklan.


Jadi anda boleh gunakan peluang ini untuk terus test dan dapat result.


Nak ke nak?


Teruskan membaca.
Saya akan share lagi bagaimana G.A.M boleh bantu anda untuk hasilkan jualan yang konsisten setiap hari.

Sebelum itu…

persuade-growth-teams

Assalamualaikum dan Salam Hormat,

Nama saya Azrain Alaman. Partner saya Tuan Fazrul.

Bersama-sama kami tubuhkan Persuade Growth.

Sebuah agensi pengiklanan yang fokus pada Google 100%.

Dan kami merupakan Accredited Google Partner di Asia Pasifik.

Kami telah menguruskan macam-macam kempen iklan klien dari pelbagai niche - fesyen, kesihatan, servis, pendidikan, seminar dan banyak lagi.

Klien kami ada di Malaysia dan Indonesia.

Kami juga aktif mengendalikan training untuk usahawan-usahawan yang mahu belajar Google Ads.

Pun begitu sejak PKP bermula, training tak dapat buat.

Namun permintaan untuk belajar Google Ads sentiasa ada.

Atas sebab itu kami cipta satu online course.

Untuk bantu anda dapatkan jualan daripada Google.


Sekarang kita sambung pasal G.A.M...

Saya Tak Pernah Buat Iklan di Google...Macam Mana?

Saya sering kali menulis tip-tip iklan di Google di Facebook.

Kemudian ramai komen...saya nak belajar lagi kat mana?

Saya tanya mereka apa yang mereka tahu…

“Tak tahu apa-apa Tuan Azrain..zero”


Mencabar.

Tapi tak apa selari dengan BIG WHY saya.

Saya nak tengok usahawan-usahawan boleh buat duit dengan Google.

Sebab itu dalam teknik GAM, kita mula dari modul beginner.

Modul ini akan start dengan ilmu asas...sehinggalah kepada modul advanced.

Dan semua ini saya sampaikan dalam bahasa yang sangat mudah difahami

Saya go deep lagi.

Mula-mula anda akan belajar ilmu asas iklan di Google.

Anda akan faham rahsia algoritma Google.

Kemudian kita akan sama-sama buat keyword research.

Keyword research ini proses nak tahu apa yang orang cari.

Anda akan kuasai teknik Boyfriend…

Teknik ini akan bantu anda tulis ayat iklan yang menggoda.

Siap yang ini, kita mula buat landing page.

Saya akan tunjukkan kepada anda macam mana nak optimize landing page.

Supaya prospek yang masuk terus rasa nak beli.

Ada ‘secret techniques’ yang tak ramai orang tahu.

Bila anda tahu teknik-teknik ini...terbuka minda, mata, telinga, hidung…

Semua ini dalam bentuk video.

Dan anda akan dapat akses UNLIMITED.

Nak ulang tengok berapa kali pun boleh.

Tak ada had. UNLIMITED ACCESS. Asalkan ada internet.

Best ke best?

Kalau Saya Dah Biasa Buat Google Ads, Apa Yang Akan Saya Belajar?

Ini geng expert.

Geng yang biasa buat iklan di Google.

Untuk anda, saya dah siapkan video-video advanced.

Dalam modul ini anda akan terus mula dengan Quality Score.
Kita akan tengok kenapa dan bagaimana Quality Score beri kesan pada iklan.
Dan macam mana nak 'manipulate' Quality Score ini.

Selepas itu ada topik lagi menarik.

Anda akan temui ‘emas hitam’ dalam Google Keyword Research.

Emas hitam = kata kunci yang tak ramai pesaing dan menguntungkan!

Siap yang ini, baru kita belajar negative keywords, keyword match, ads extension

(kalau anda tak faham apabila baca semua istilah ini, don’t worry...anda mulakan dengan modul beginner dahulu)

"Selepas masuk kelas Persuade Growth ini saya dah nampak jalan dia. Saya dah nampak macam mana nak create iklan tu, macam mana nak buat ayat. And lepas buat iklan tu macam mana pula nak optimize"
-Puan Aishah

Google Ads Ini Susah dan Mahal Berbanding Fesbuk Ads

Cuba anda taip di Google "best hotel in KL"

Anda nampak perkataan “Ad” di depan itu.

Ini bermakna, booking.com dan shangri-la.com membayar Google untuk buat iklan.

Anda rasa berapa kos booking.com dan shangri-la kena bayar pada Google?

RM10,000?

RM1000?

RM1000?

Booking.com dan Shangri-la.com TIDAK perlu bayar Google satu sen pun selagi mana iklan itu TIDAK dapat klik.

Anda hanya perlu bayar pada Google kalau ada orang klik iklan anda.

“Walaupun iklan saya muncul 10000x depan prospek?”

Ya.

Ini adalah kelebihan iklan di Google. Best-kan.

Iklan Google susah?

Hmm..mari saya tunjukkan 6 langkah mudah buat iklan di Google

6 Langkah Mudah Buat Iklan di Google

  1. 1
    Pergi ke ads.google.com dan klik sign in.
  2. 2
    Kemudian pilih advertising goal. Contohnya "Get more website sales or sign-ups"
  3. 3
    Pilih business anda. Kemudian set lokasi.
  4. 4
    Masukkan kata kunci yang kita target.
  5. 5
    Cipta copywriting guna Teknik Boyfriend.
  6. 6
    Set bajet. Siap.

Dan kalau anda nak lebih mudah lagi…

Dalam online course G.A.M ini saya sudah rakam video tutorial satu persatu.

Apa yang anda perlu buat. Nak klik mana. Nak tekan apa. Semua dah ada.

Anda hanya perlu follow saja. Mudahkan?

Baiklah..


Anda pernah hadapi masalah...

Iklan di Facebook Asyik Kena Bendera (flag) Saja

Pernah tak bangun pagi, tiba-tiba dapat notification “Your account has been disabled”.


Rasa macam mana? Stress-kan.

Kalau kena sekali, oklah nak appeal.


Tapi kalau 10x asyik kena flag saja....

Akhirnya give up buat iklan...rasa macam putus harapan...tak ada selera nak makan…

Gaji staff, sewa pejabat, bil air, bil elektrik, tetap kena bayar.

Petua apabila akaun kena flag adalah cepat-cepat move on.


Kalau sudah sampai 10x kena flag,
maka saya cadangkan move away cepat-cepat dari FB.

Saya sendiri guna channel Google 100%

Kami mula dari zero.

Mula-mula dapat 4 angka sebulan.

Kemudian capai 5 angka.

Akhirnya selepas 6 bulan, berjaya hit 6 angka sebulan...Alhamdulillah

cara iklan di google

Magik?

Tak. 

Ini semua saya dedahkan kepada anda dalam G.A.M.

Saya siap buat satu VIDEO EXTRA kes studi bagaimana saya berjaya buat 6 angka sebulan.

Poin yang saya nak beritahu anda adalah jangan bimbang.

Saya akan bimbing dan bantu anda untuk buat Google Ads dari zero kepada hero.

Dari basic kepada advanced.
Dari tak tahu kepada makin mahu.

Fokus utama adalah nak pastikan anda buat untung!

Nak anda dengar notification phone bunyi ting..."New order received"

Masih Ada Ke Orang Guna Google Sekarang Ini?

Seringkali orang tanya saya...boleh buat untung ke iklan di Google?

Ada lagi ke orang guna Google?
Bukan ke semua dah guna FB, IG, Tiktok...

Jawapannya senang saja.

Bila kali terakhir anda guna Google?

Bila kali terakhir anda cari sesuatu guna Google?

Tahukah anda ada 5.6 billion carian dibuat setiap hari di Google.

5.6 billion = 5,600,000,000

Bayangkan, anda hanya ambil 0.1% daripada 5.6 billion…

0.1% x 5600000000

= 5,600,000

5.6 juta prospek.

Daripada jumlah ini, bayangkan kalau anda dapat convert 1% prospek tadi…

1% x 5600000

= 56000

56000 pelanggan.

Nak ke nak?

Besarkan market google?

Perasan tak…


Kalau anda nak beli iphone, apa yang anda taip di Google?


Buy iphone 12…

Cheapest iphone 12…

Buy online iphone 12…

Best deal iphone 12…


Dan bayangkan, apabila anda taip saja keyword di atas, iklan Senheng terus muncul...

Adakah anda akan klik website Senheng?
Berapa peluang untuk anda membeli iphone di website Senheng?


You see…

Beza besar iklan di Google vs iklan di Facebook adalah “buying intent”

Mereka yang cari sesuatu di Google memang biasanya nak membeli.
Mereka sudah hulur duit.

Tinggal lagi kita nak kena muncul di hadapan mereka dan pegang "tangan" mereka.

Sebab itu conversion rate menerusi Google Ads lebih tinggi.

Soalan seterusnya yang sering orang tanya adalah...

Boleh ke buat iklan FB dan Google? Nak Guna Dua-Dua

Ada satu konsep dalam marketing - Omnichannel marketing

Omni = banyak/pelbagai

Omnichannel marketing = kepelbagaian channel marketing


Pelanggan hari ini tidak akan beli produk apabila tengok iklan buat pertama kali.
Mereka kena tengok iklan berkali-kali.


"Berkali-kali" itu boleh berlaku di FB, IG, Tiktok, Twitter dan Google.


Senang cerita, kewujudan kita di banyak channel boleh meningkatkan kemungkinan untuk pelanggan membeli.

Jadi...

kalau anda sudah selesa dan buat untung di Facebook, tolong teruskan.

Apa yang saya cadangkan adalah ambil sedikit keuntungan daripada Facebook,

kemudian laburkan kepada Google Ads.

Test iklan di Google dan lihat hasilnya.

Ini real-case dari Tuan Afnan.

Dulu dia 100% iklan di Facebook.

Kemudian dia cuba bereksperimen di Google.


Sekarang…

So...

Sekali lagi saya beritahu, kalau anda sudah buat duit di Facebook,
cadangan saya adalah teruskan.

Sambil-sambil itu explore channel Google.

Channel yang ada 5.6 billion pencari setiap hari.

Belajar Google Ads Membazir? Buang Duit...

Setiap kali kalau nak beli course, saya tertanya-tanya…

“Berbaloi ke? Worth it?”

Orang kata the best investment you can make is to invest in yourself...

Tapi kerisauan itu tetap ada.

Kita nak pelaburan kita berbaloi.

Saya nak buat satu pengakuan jujur…

G.A.M ini adalah kursus yang paling detail pernah saya hasilkan.

Dalamnya anda akan dapat panduan step by step.

Macam yang saya beritahu tadi... dari zero ke hero…dari A to Z

Saya akan pastikan pelaburan anda adalah pelaburan yang membawa untung.

Sama seperti apa yang dinikmati Miss Aida.

Jadi macam mana?

Sudah tak sabar nak belajar teknik GAM?

Sudah bersedia?

Teknik Simple, Jelas & Menjadi Untuk Buat 5-6 Angka Sebulan

Google Ads Mastery (G.A.M)

Penafian:
Saya nak beritahu awal-awal. Saya ambil masa hampir 2 tahun untuk cipta modul-modul ini. Saya nak pastikan modul ini jelas, senang faham dan boleh buat.

Cuma…

Kesemua ilmu dan teknik ini InsyaAllah akan membawa hasil yang berbaloi apabila anda lakukan tindakan. Belajar dan buat.

Ilmu Baru Yang Senang Difahami dan Menguntungkan

Daftar Hari Ini dan

Miliki Kesemua Bonus Premium

BONUS #1: PRIVATE MASTERMIND SESSION (bernilai RM499)

Ini adalah rakaman kursus 2 hari Google Mastermind Workshop. 
Di dalamnya ada rahsia-rahsia penting untuk pemain Google Ads. 

Apabila anda menonton rakaman ini, anda akan dapat golden tips.

Tips ini anda gunakan untuk tune iklan supaya lebih power.

BONUS #2: KREDIT IKLAN RM150 (bernilai RM150)

Ini yang best tentang Google Ads. Anda boleh mulakan TANPA MODAL.

Google akan hadiahkan kredit RM150 kepada anda.

Dan anda gunakan RM150 ini untuk mula iklan.

Bayangkan kalau dengan RM150 ini anda sudah boleh buat untung...best ke best.

BONUS #3: REVIEW IKLAN 2X (bernilai RM299)

Apabila anda sertai Google Ads Mastery hari ini, saya akan bantu untuk review iklan anda. Saya akan check apa yang boleh ditambah baik.

Biasanya klien akan bayar saya RM299 per jam untuk sesi review iklan.
Tapi khas untuk anda yang betul-betul komited, saya bagi percuma sahaja.

BONUS #4: GDN CHEAT SIZE (bernilai RM99)

Panduan ini sangat membantu apabila anda sudah mula masuk level intermediate dalam Google Ads.
Waktu ini anda nak mula berkeksperimen di Google Display Network.

Jadi saya akan hadiahkan anda GDN Cheat Size.

Panduan ini penting untuk anda cipta gambar yang disukai Google.
Apabila Google suka, iklan senang lulus dan dapat banyak klik.

BONUS #5: RAKAMAN GOOGLE ADS 101 LIVE (bernilai RM54)

Selain dari 40+ video yang anda akan dapat, ada lagi extra bonus.

Anda akan dapat akses kepada rakaman Google Ads 101 Live.

Dalam rakaman ini saya tunjukkan macam mana cara cepat untuk buat Google Ads dari zero.

Ada 4 rakaman. Dan anda boleh belajar anytime.

BONUS #6: E-BOOK GOOGLE BEST PRACTICE (bernilai RM99)

Ada tak cara untuk cepatkan Google lulus iklan anda? Jawapannya ada.

Apabila kita ikut apa yang Google beritahu, iklan senang dan cepat lulus. 

Anda akan miliki E-Book Google Best Practice apabila daftar hari ini. 

Dalam e-book ini, anda akan belajar apa yang Google mahu.
Jadi selepas ini iklan anda akan senang dan cepat lulus.

BONUS #7: E-SIJIL GOOGLE ADS MASTERY (bernilai RM49)

Tahniah.
Anda sudah berjaya menamatkan Google Ads Mastery.
Sebagai penghargaan di atas komitmen anda, saya hadiahkan E-Certificate.
Sijil ini adalah bukti dedikasi dan kerja keras anda.

Kesemua bonus ini bernilai RM 1249.

Dan...

Lebih dahsyat lagi, anda dilindungi oleh jaminan pemulangan wang selama 30 hari

Komitmen saya adalah untuk memastikan anda dapat hasil daripada course ini.


Andai kata anda merasakan tidak berbaloi, hubungi saya.
Dan kita akan refund wang anda.

Jelas dan terang. No hidden tricks.


Jadi...

Saya Tunjukkan SEMUA Yang Anda Akan Dapat Apabila Daftar Hari Ini

  • PRIVATE MASTERMIND SESSION (bernilai RM499)
  • KREDIT IKLAN RM150 (bernilai RM150)
  • REVIEW IKLAN 2X (bernilai RM299) 
  • GDN CHEAT SIZE (bernilai RM99)
  • RAKAMAN GOOGLE ADS 101 LIVE (bernilai RM54)
  • E-BOOK GOOGLE BEST PRACTICE (bernilai RM99)
  • E-SIJIL GOOGLE ADS MASTERY (bernilai RM49)

Nilai Keseluruhan: RM 1294

HANYA RM99

Terima kasih kerana membaca sehingga ke hujung.


Seperti mana yang anda saksikan sendiri,
anda akan dapat kesemua bonus bernilai RM 1294 ini pada harga RM 99 sahaja.

Ini bermakna anda jimat sehingga 92%!


Menarik dan super best-kan.


Macam yang saya kongsi di atas tadi...

Apabila anda mula amalkan ilmu G.A.M,

ini akan jadi game-changer kepada bisnes anda.


Salam hormat,

Azrain Alaman

PS: Just in case anda suka skip-reading (macam saya..hehe) dan terus skrol ke bawah, ini adalah apa yang saya share di atas tadi.


Andai kata anda mahu belajar bagaimana nak hasilkan jualan 5-6 angka sebulan menerusi Google, course ini memang untuk anda.


Anda akan belajar langkah demi langkah, dalam bentuk video. Aksesnya adalah unlimited. Boleh tengok banyak kali.

Anda juga akan dapat kesemua bonus bernilai RM 1294.
Dan apabila anda daftar hari ini, anda hanya perlu bayar RM 99 sahaja.


Lebih menarik, anda dilindungi jaminan pemulangan wang 30 hari.


Jadi buat keputusan sekarang.


DAFTAR GOOGLE ADS MASTERY HARI INI

Copyright Text and Footer Links

×

Cart