Hanya Selangkah Sahaja Lagi

TUNGGU SEKEJAP

Ada Sesuatu Yang SANGAT ISTIMEWA Untuk Anda. Tawaran ini hanya muncul SEKALI ini sahaja


Saya ingin menjemput anda menyertai Google Ads Mastery ADVANCED.
Harga Biasa RM1299.
Sekarang hanya RM499!

Apa Itu Google Ads Mastery ADVANCED?

  • Anda akan dapat kesemua tawaran dalam Google Ads Mastery
  • Anda akan dapat akses kepada DUA LAGI MODUL POWER Google Ads
  • Extra Modul 1: Google Display Network (GDN) Ini lubuk pengiklanan di Google yang hasilnya sangat lumayan. Tapi tidak ramai yang berjaya dalam GDN. Saya akan bongkarkan rahsianya
  • Extra Modul 2: Youtube Ads Cara nak buat iklan di youtube. Ada banyak kelebihan beriklan di youtube selain daripada kosnya yang murah. Kita cerita untuk kita-kita aje =)
  • Monthly Online Coaching: Anda akan masuk ke dalam group special. Dalam group ini anda akan menerima coaching dari kami sekali sebulan. Online coaching ini adalah selama 6 bulan.
  • Kupon Design Kreatif.my: Anda perlukan designer untuk buat GDN atau videographer untuk buat video iklan? Kami hadiahkan kupon bernilai RM149 kepada anda. Anda boleh tebus kupon ini dan buat pesanan. Kualiti kreatif dari kreatif.my adalah tip top dan dijamin puas hati.
  • EXTRA ACCESS: Apabila anda UPGRADE HARI INI, anda akan dapat EXTRA 1 LAGI AKSES (1+1) untuk Google Ads Mastery. Anda boleh masukkan seorang lagi tim ke dalam group kita.

Apa Yang Saya Akan Dapat

Google Ads Mastery

(bernilai RM399)

Kesemua 40+ video Google Ads Mastery akan menjadi milik anda.

Bonus Google Ads Mastery

(bernilai RM1497)

Kesemua bonus yang disenaraikan di dalam Google Ads Mastery akan tetap menjadi milik anda.

EXTRA MODUL: GDN

(bernilai RM199)

Modul khas membongkarkan bagaimana beriklan menerusi Google Display Network. Bonus ini akan muncul setelah anda menamatkan kursus Google Ads Mastery.

EXTRA MODUL: YOUTUBE ADS

(bernilai RM199)

Modul khas membongkarkan bagaimana buat iklan di Youtube. Saya akan kongsikan kelebihan dan caranya. Bonus ini juga akan muncul setelah anda menamatkan kursus Google Ads Mastery.

MONTHLY ONLINE COACHING

(bernilai RM399)

Kami akan bimbing anda sampai berjaya. Setiap bulan kita akan ada satu sesi training Google Ads. Anda boleh tanya atau request topik yang anda mahu. Kita bincang.

EXTRA 1 AKSES

(bernilai RM499)

Ini tawaran paling dahsyat. Anda dapat 1 lagi akses untuk sertai Google Ads Mastery. Bayar harga seorang tapi dapat masuk 2 orang (1+1). 

Penafian: Online Course ini memerlukan anda untuk melakukan tindakan. Ini bukan program skim cepat kaya yang menjanjikan hasil tanpa usaha. Keputusan yang dicapai bergantung kepada usaha dan tindakan yang dilakukan.

WARNING: Tawaran Ini Hanya Muncul SEKALI INI sahaja

Apabila anda ambil tawaran ini anda dapat BONUS bernilai RM 1249 + Extra 2 Modul bernilai RM398 + Monthly Online Coaching bernilai RM 399 + DAN EXTRA 1 LAGI AKSES

×

Cart